Korning Malerforretning - familiefirma med kvalitet i fokus

Korning Malerforretning er en lille, lokal virksomhed, hvor kundens ønsker er i centrum og tæt kommunikation løfter kvaliteten. Det er en alsidig malerforretning, der løser alle typer opgaver hovedsageligt i og omkring Horsens, Hedensted og Vejle. Dog hjælper jeg også gerne med malerarbejde i hele Danmark- hvis du ønsker dette. Dette kan f.eks. være Fyn og Sjælland.

Korning Malerforretning er et familieejet firma, der blev stiftet i 1998. Jeg er faglært og har over 15 års erfaring, hvilket sikret en professionel arbejdsgang og dyb forståelse for kundens ønsker.

Firmaet fortsætter med konstant at holde sig opdateret inden for ny viden, teknikker og trends på området, så det er muligt at opnå de bedst mulige resultater og en behagelig service. Derudover er vi hos Korning Malerforretning medlemmer af Danske Malermestre, der sikrer vores kunder en garantiordning, så de altid kan regne med at vores arbejde lever op til deres fulde tilfredshed.

Hos Korning Malerforretning udfører vi alle slags maleropgaver bl.a. maling af vægge og lofter, træværk og radiatorer samt tapetsering. Har du en maleropgave er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ring på 41 61 91 10 eller send en e-mail til info@korningmalerforretning.dk

Få et godt tilbud

Vi er altid klar til at rådgive og vejlede og kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

Kontakt os