Spartelarbejde

Godt spartelarbejde er grundstenen for et flot og veludført stykke malerarbejde eller tapetsering. Det er vigtigt, at spartling udføres af professionelle, da det har en utrolig stor betydning for det endelige resultat. Hvis der skal males eller tapetseres kræver det en helt glat overflade for at opnå flotte resultater.

Korning Malerforretning kan med over 15 års erfaring love dig en grundig spartling, der sikrer flotte kvalitetsresultater. Jeg er grundig og har øje for detaljerne, så ujævnheder forsvinder.

Skal du have tapetseret eller sat glasvæv eller glasfilt op? Så er en grundig spartling essentiel og det er ikke let at gøre det selv. Jeg har stor erfaring og sørger altid for at tilpasse spartlingen til den enkelte opgave, så ujævnheder umuligt kan ødelægge det færdige resultat.

Med et godt spartelarbejde er du sikret det bedste slutresultat.

Kvalitet i fokus

Korning Malerforretning er medlem af Danske Malermestre. Det betyder, at du har et sted at gå hen, hvis malerarbejdet ikke lever op til dine forventninger. Men det betyder også, at du er sikret en maler med den viden og erfaring, som er nødvendig for at opnå flotte resultater.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Ønsker du en snak om mulighederne i dit hjem? Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Korning Malerforretning har fokus på kvalitet og personlig service. Hos mig vil du altid føle at dine behov er i fokus.

Få et godt tilbud

Vi er altid klar til at rådgive og vejlede og kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

Kontakt os